Nästa tillfälle:

Norra Vätterns skärgård

Tjejhäng i norra Vätterns skärgård

Guidning

Natur

Övrigt

En minisemester då du får möjlighet att utveckla din paddling i lugn och ro. Vi njuter av kristallkart vatten, paddlar och du får tips på hur du kan bli en bättre paddlare.

Det finns tid för bad och bara vara på en klippa. När vi slår läger för kvällen sätter vi upp våra trädtält som du kommer att sova gott i. Middagen äter vi tillsammans vid lägerelden.

Paddlingen
Vi kommer att anpassa vår paddling efter gruppen. Smyga längst strandkanten och mellan smala gatt. Uppleva utsikten över Storvättern. Hela tiden på ett tryggt och säkert sätt men ändå äventyrligt. Du får tips på hur du kan bli en bättre paddlare under turens gång.

Ö-hänget
Vi tar oss tid till härliga pauser på olika öar. Det finns tid för bad och bara sitta och njuta av stillheten. När vi paddlat klart för kvällen plockar vi fram en god middag som vi tillagar över öppen eld. Du bor bekvämt i trädtältet som hänger en bit ovanför marken, är det en fin natt kan du strunta i att dra över regnskyddet och somna under stjärnhimlen utan att myggen irriterar dig. När du vaknar på morgonen står frukost framdukad på klippan och du blir redo för dagens äventyr i kajaken.

Välkommen.

Arrangör

Naturvägledare norra Vättern

Kontakt

Kersti Beck Larsson
Epost: naturvagledarenorravattern@gmail.com
Tel: 070 674 70 06

Bra att veta

Praktiskt
Det här ingår: Kajak - flytväst, paddel, kapell Mat, 1 middag, 1 frukost, 2 lunchpaket, måltidsdryck, tallrik, bestick o kåsa. Trädtält eller kupoltält (kommer du själv får du ett eget är ni kompisar delar ni), sovsäck, liggunderlag och örngott. Guide/coach som hjälper dig tillrätta.
Mötesplats meddelas efter bokning.
Du tar själv med dig: Kläder att paddla i och ha på land Badkläder Hygienartiklar Skor att paddla i och skor att ha på land Solhatt/keps, solskyddsmedel, myggmedel Snacks och vattenflaska Termos att fylla med kaffe/te
Pris: 5390 kr/person.

Information

Plats: Norra Vätterns skärgård

Adress: Aspa båtklubb, Olshammar

Webbsida: https://www.naturvagledarenorravattern.com/tjejkajakhelg

Pris: 5390 SEK

Kategori: Guidning, Natur, Övrigt

Alla datum

2024-07-17 - 2024-07-17

Kommande datum
17 jul10:00 - 15:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?