eb grupp personer klädda i blå-gula västar med loggan FRV på ryggen diskuterar i grupp. i bakgrunden portar till blåljusfordon.

Askersund

Informationsmöte om Askersunds Frivilliga resursgrupp

Föreläsning

Samhälle

Övrigt

Är du intresserad av din kommuns beredskap och kan tänka dig att hjälpa till när kommunens resurser inte räcker till? Frivilliga Resursgruppen (FRG) är kommunens förstärkningsresurs i händelse av allvarliga störningar. Det kan handla om större olyckor, personers försvinnande och skogsbränder med mera.

Kom på vårt informationsmöte och träffa FRG som berättar hur den svenska krisberedskapen är uppbyggd. Vi kommer också att gå igenom vad FRG är, ekonomiska förutsättningar, utbildningar och berätta om FRG:s tidigare genomförda insatser.

Program:
18.00 Askersunds kommun hälsar välkommen och berättar kort om kommunens krisberedskap.

18.15 Föreläsning om svensk krisberedskap och Frivilliga Resursgruppen.

19.00 Frågestund med fika.

Välkommen.

Arrangör

Askersunds kommun

Kontakt

Johan Axén
E-post: johan.axen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Sjöängen, Visholmen

Anmäl dig senast onsdag den 13 mars på e-post till: johan.axen@askersund.se

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: Fri entré. Föranmälan.

Kategori: Föreläsning, Samhälle, Övrigt

Tillgänglighet: tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2024-03-18 - 2024-03-18

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?