Snavlunda

Påsklovsskoj

Barn och ungdom

Övrigt

Påsklovsskoj i Snavlunda - en skojig heldag för barn!

Barn i åldern 6-10 år (förskoleklass till åk. 4) är välkomna till ”Påsklovsskoj” i Snavlunda församlingsgård. Det blir lek, bus, fika och annat skojigt!
Se till att ha ätit lunch innan du kommer och ta med kläder så att vi kan vara ute. Innan gudstjänsten så äter vi korv med bröd.

Vi avslutar i Snavlunda kyrka med gudstjänst som börjar kl. 17.00 Hit är föräldrar, syskon, kända och okända välkomna att vara med! Barnen och ledarna medverkar i gudstjänsten.

Föranmälan.

Välkommen.

Arrangör

Svenska kyrkan, Askersunds pastorat

Kontakt

Askersunds pastorat
Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se
Tel: 0583 815 50

Bra att veta

Plats: Snavlunda församlingsgård

OBS: Föranmälan
Anmäl till ”Påsklovsskoj” senast söndag 17 mars. Skriv barnets/barnens namn, personnummer, adress, eventuella allergier/mediciner samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Skicka din anmälan via mejl till: askersund.anmalan@svenskakyrkan.se

Information

Plats: Snavlunda

Adress: Snavlunda kyrkväg 3, Vretstorp

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/pasklovsskoj

Pris: Fri entré

Kategori: Barn och ungdom, Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol

Alla datum

2024-03-24 - 2024-03-24

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?