Nästa tillfälle:

Askersund

Andrè Rieu’s 2024 Maastricht concert "Power of love" - Live på bio

Konsert

Musik

André Rieu välkomnar oss tillbaka till Maastricht för sommarens konsertupplevelse i kärlekens tecken!

Missa inte Power of Love! André Rieu återvänder till det ikoniska Vrijthoftorget i Maastricht för årets efterlängtade sommarkonsert. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser som kommer få dig att vilja dansa. Konserten ackompanjeras av hans berömda Johann Strauss-orkester och med en ensemble på ett hundratal sångare och musiker lovar vi att detta blir sensommarens stora musikhändelse!

Arrangör

Folkets hus Askersund

Kontakt

Robert Carlsson
Epost: robbancn@hotmail.com
Tel: 070-366 05 69

Bra att veta

Pausservering. Engelsk text.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://www.folketshusochparker.se/evenemang/live-pa-bio-musik/andre-rieus-2024-maastricht-concert-power-of-love/

Pris: Ordinarie 200 SEK, ungdom upp till 26 år 150 SEK . Serviceavgift 15 SEK tillkommer.

Kategori: Konsert, Musik

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad.

Alla datum

2024-09-01 - 2024-09-01

Kommande datum
1 sep16:00 - 19:20

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?