Nästa tillfälle:

Askersund

Snövit och de sju dvärgarna - Grand Kyiv Ballet

Barn och ungdom

Dans

Musik

Teater

Övrigt

Baletten Snövit och de sju dvärgarna är baserad på Bröderna Grimms saga, men i stil liknar den en Disney-film. Musiken till baletten är skriven av den polska kompositören Bogdan Pawlowski.

Baletten inspirerar både unga och vuxna åskådare och bjuder på en fantastisk atmosfär fylld med sagolika överraskningar, vackra danser, gott humör och skådespel, fantastiska kostymer och scenografi. Den innerliga kärlekshistorien för med sig positiva och varma känslor till våra hjärtan, och den goda vänskapen, godheten och kärleken kommer att besegra det onda.

Baletten Snövit och de sju dvärgarna hade premiär på scenen till Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv 1975. Denna produktion uppfördes också på scenerna i Kharkiv, Dnipro och Lviv. Det var en av de mest populära familjeföreställningarna i Ukraina.
Vi är särskilt glada över att ukrainska artister, de ledande dansarna från Grand Kyiv Balett, levandegör detta charmiga äventyr på Kulturhuset Sjöängen i Askersund.

Varmt välkommen.

Arrangör

Grand Kyiv Balett - Alexsandr Stoyanov

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 2 tim (inkl 20 min paus)
Rekommenderat ålder: från 5 år
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar.
För mer info om parkering klicka här. Pdf, 2 MB.

....................
Sätt guldkant på kvällen
med en läcker supé eller hotellövernattning och supé!
Mer info besök sidan Paket
....................

Biljettinformation
Early bird 495 SEK (fram till 31/8-2024), Ordinarie 620 SEK, Senior 535 SEK, Ungdom t.o.m. 18 år 450 SEK, Gruppbiljetter på minst 5 personer 480 SEK (inkl. serviceavg. 40 SEK)
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.

Vid behov av support biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2 eller maila till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Obligatorisk garderob
För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.
Väskförbud
Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån allas säkerhet. Läs mer här.

Ingen filmning, fotografering eller ljudinspelning under föreställning/bio är tillåten.
Däremot går det bra att filma/fotografera i slutligt applådtack och extranummer.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: EARLY BIRD 485 SEK (fram till 31/8 2024). Ordinarie 620 SEK, Senior 535 SEK, Ungdom upp till 18 år 450 SEK, Gruppbiljetter på minst 5 personer 480 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Kategori: Barn och ungdom, Dans, Musik, Teater, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2024-11-23 - 2024-11-23

Kommande datum
23 nov17:00 - 19:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?