Nästa tillfälle:

Askersund

SABATON: The tour to end all tours – Live på bio!

Film

Musik

Övrigt

Äntligen hårdrock i kulturhuset Sjöängen!

Följ med på en oförglömlig heavy-metal resa när vi stolt presenterar Sabaton – The Tour To End All Tours – en hyllning till Sabatons största turné någonsin. Upplev Sabatons legendariska The Tour To End All Tours på bio.

Konsertfilmen spelades in under deras Europaturné 2023 på Ziggo Dome-arenan i Amsterdam och fångar känslan av Sabatons monumentala scenframträdande och bandets förmåga att berätta historiska berättelser genom heavy metal.
Med utsålda arenor, fyrdubbla platinaförsäljningar och en gigantisk, lojal fanskara tar Sabaton med sig sin bombastiska liveshow till vita duken i höst. Från den pulserande energin till den engagerande scenutformningen med militär rekvisita och historiska teman är varje ögonblick en hyllning till bandets liveframträdanden.
Medverkande: Sabaton: Joakim Brodén, Pär Sundström, Hannes Van Dahl, Chris Rörland, Tommy Johansson. Svensk text!

Arrangör

Folkets hus, Askersund.

Kontakt

Robert Carlsson
Epost: robbancn@hotmail.com
Tel: 070-366 05 69

Bra att veta


Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Webbsida: https://www.folketshusochparker.se/aktuellt/pressmeddelanden/metalbandet-sabatons-storsta-turnekonsert-the-tour-to-end-all-tours-visas-pa-bio-i-host/

Pris: Ordinarie 160 SEK, ungdom upp till 26 år 120 SEK . Serviceavgift på 15 SEK tillkommer.

Kategori: Film, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad.

Alla datum

2024-10-20 - 2024-10-20

Kommande datum
20 okt18:00 - 19:42

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?