Nästa tillfälle:

Teologifrukost med Anna S Wikell

Vi möts till frukost för att sedan fördjupa oss i några bibelteologiska frågor ledda av kyrkoherde Anna Söderström Wikell. Frukost till självkostnadspris. 20 april – Paulus och de första församlingarna Paulus var vår tidige ”missionär” som både grundade och besökte församlingar. Vi tittar närmare på några av hans brev för se hur han gick till väga. Anmälan görs till askersund.anmalan@svenskakyrkan.se senast torsdagen innan aktuell frukost. Meddela namn, e-post, telefon och ev. specialkost. Foto: Gustaf Hellsing / IKON

Arrangör

Svenska kyrkan, Askersunds pastorat

Kontakt

Askersunds Pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 058381550

Bra att veta

Plats: Kyrkogårdsexpeditionen - Norrgatan 7, 696 32 Askersund

Information

Adress: Norrgatan 7, 696 32 Askersund

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/teologifrukostar-i-askersund

Pris: Självkostnadspris

Tillgänglighet: Ingång från markplan och handikapptoalett finns

Alla datum

2024-04-20 - 2024-04-20

Kommande datum
20 apr09:00 - 11:30

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?