Nästa tillfälle:

Tisdagscafé

En gång i månaden möts vi i församlingsgården i Snavlunda för någon form av program, fika och umgänge. Mötesplatsen är öppen för dig som är ledig dagtid och gärna vill träffa andra. 23 april kl. 14.00 Kom och lyssna på Viiibygubbben, alias Ingvar Björck från Östansjö, som berättar om Bygdepoeten Den Blyge Levi Carlsson och tolkar hans dikter (”bitar”) på genuint Lerbäcksmål. Även historier från trakten som hans morfar och farfar har berättat. Björck läste tidigare den Blyge dikter i Radio Örebro på tisdagsmorgnar under sex år.

Arrangör

Svenska kyrkan, Askersunds pastorat

Kontakt

Askersunds Pastorat

Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se

Tel: 058381550

Bra att veta

Plats: Snavlunda församlingsgård

Information

Adress: Snavlunda kyrkväg 3, Vretstorp

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/tisdagscafe

Pris: Gratis

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol

Alla datum

2024-04-23 - 2024-04-23

Kommande datum
23 apr14:00 - 15:30

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?