Finn fem fel

Så roligt att du har hittat till VisitAskersunds alldeles nya webbplats. Här vill vi berätta om allt fint som finns i Askersund och inspirera till härliga upplevelser - samtidigt som vi vill göra det enkelt för dig att hitta den informationen du söker.

VisitAskersunds gamla webb hade drygt tio år på nacken och länge kämpat med lite krämpor här och där. Även tiderna förändras och därmed behoven av hur en webbplats bör fungera - så därför känns det extra roligt att kunna presentera en ny och anpassad webbplats som motsvarar dagens krav och behov.

Hjälp oss att hitta felen!

Att bygga en ny webb är en grannlaga uppgift med många timmar vid tangentbordet. Och självklart smyger det sig in många fel och brister, hur många gånger man än granskar innehållet.

Därför är vi väldigt tacksamma för om du hör av dig till oss ifall du dyker på felaktigheter av vilket slag som helst: suddiga bilder, felstavningar, utebliven innehåll eller sidor med irrelevant innehåll. Saknas det länkar eller är de felaktiga?

Berätta för oss vad vi har missat eller vad du saknar - och hjälp oss att göra denna webbplats ännu bättre. Som uppskattning för ditt engagemang får du chansen att delta i utlottning av ett presentkort i Askersunds butiker.

Är du företagare inom besöksnäringen och finns med som anläggning på denna webb? Berätta gärna för oss om du vill uppdatera något på dina sidor.

Tack för din hjälp och ditt överseende med alla plumpar vi bjuder på vid läsning av denna sida!

Kontakt

Besöksadress (säsongsöppet)
VisitAskersund Turistinformation

Hamngatan 4B
696 30 Askersund

Postadress
VisitAskersund Turistinformation
696 22 Askersund

Fakturaadress
VisitAskersund Turistinformation

Refkod: AKKLFTUR
Box 57
696 22 Askersund