Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Bland trätoppar med sjöutsikt

Ett stenkast från centrala Askersund ligger Borgmästareholmen. En ö som borgmästaren tidigare ägde och som var en festplats för askersundarna. Tiden då borgmästaren äger ön är förbi, men här kryllar fortfarande av roliga aktiviteter att göra.

Det mest iögonfallande är förmodligen det röda trädtältet som sitter uppspänt på ön. Detta äventyrliga boende ger dig fågelperspektiv på omgivningen och är sannerligen någonting speciellt att uppleva. Tälten är utrustade med bekväma sovbritsar, kamin och LED-belysning. Utöver detta finns även andra boendemöjligheter. För den som verkligen vill bo sjönära finns det möjlighet att hyra tält precis intill Vätterns kristallklara vatten.
Se det fulla utbudet här.

Utöver de unika boendemöjligheterna finns det en hel uppsjö av aktiviteter att göra på Borgmästareholmen.Varför inte hyra kajak och njuta av stadens vackra strandlinje, eller få upp värmen ordentligt i bastutältet? Pröva fiskelyckan eller ta dig ett svalkande dopp?

Valet och äventyret är ditt!

Kontakt

Askersund Outdoor

Borgmästareholmen

696 30 Askersund

Telefon: +46(0)70 725 97 29

E-post: micke@askersundoutdoor.se


Instagram:

FB: