Ett ljust hotellrum med gråa väggar och två stora fönster. Mitt i rummet finns en dubbelsäng med sidobord och lampor på vardera sida av sängen. Över sängen hänger en stor, gul kottformad lampa. 

Hotel Montagne

Bo på Hotel Montagne i Åmmeberg, alldeles intill Vättern. Hotellet är ett av Sveriges äldsta som fortfarande är i drift och här möts du av en karismatisk hotellmiljö som sticker ut med vacker parkett, marmorgolv, stuckaturer och kristallkronor i en historisk byggnad.

På Hotel Montagne har du nära till naturen och det är en plats för allt. För möten och konferenser, härliga weekends och dagar fyllda av aktiviteter eller avkoppling. Välj mellan att bo i lugna, harmoniska rum eller i hotellets unika, pampiga sviter och ät gott i restaurang Montagne. Här erbjuds du mat lagad med lokala råvaror från länet. Det finns något för alla smaker.

Hotel Montagne är en stolt prydnad från 1860-talet, döpt efter gruvbolaget Vielle Montagne som en gång byggde upp Åmmeberg. Hotellet har nu genomgått en omfattande renovering, men känslan från det gamla lever kvar. Med den historiska charmen bevarad har hotell Montagne gjort rum för nya upplevelser och minnen. Välkommen!

Kontakt

Hotel Montagne

Adress: Zinkgruvevägen 1

Stad: Åmmeberg 696 75