Rum med gula väggar och en svart fondvägg med gul tapet med två påfåglar på. Till vänster står ett stort bord med en vas med blommor i på. Till höger vid fondväggen står en gul soffa med två svarta fåtöljer och ett brunt soffbord. Längre in i rummet finns en svart eldstad med två bruna fåtöljer framför.

Hotel Montagne

Hotellet är ett av Sveriges äldsta som fortfarande är i drift och ligger charmigt vid sjön Åmmelången mitt i Åmmeberg. Här möts du av en karismatisk hotellmiljö som sticker ut med vacker parkett, marmorgolv, stuckaturer och kristallkronor i en historisk byggnad.

På Hotel Montagne har du nära till naturen och det är en plats för allt. För möten och konferenser, härliga weekends och dagar fyllda av aktiviteter eller avkoppling. Välj mellan att bo i lugna, harmoniska rum eller i hotellets unika, pampiga sviter och ät gott i restaurang Montagne. Restaurangen erbjuder a lá carte lagad med lokala råvaror från länet och det finns något för alla smaker.

Hotel Montagne är en stolt prydnad från 1860-talet, döpt efter gruvbolaget Vielle Montagne som en gång byggde upp Åmmeberg. Hotellet har genomgått en omfattande renovering, där känslan från det gamla får leva kvar på ett inspirerande sätt. Med den historiska charmen bevarad har Hotell Montagne gjort rum för nya upplevelser och minnen. Välkommen!

Sovrum med dubbelsäng i gråa toner.
Sovrum med dubbelsäng i gråa toner. Färgstark stor tavla från golv till tak på väggen.
Röd soffa och fåtölj i rum med stora fönster och storblommiga tapeter.

Kontakt

Hotel Montagne

Zinkgruvevägen 1

696 75 Åmmeberg

Unna dig - du är värd det!

Vi gillar att göra livet lite enklare för dig.

Överblick över Askersunds golfklubb.

Golfpaket - både för proffset och nybörjaren

Golfpaket i samarbete med Askersunds GK - en av Sveriges finaste golfbanor!

Stor sjö med öar och en stenstrand.

Vandringspaket - friluftsliv med komfort

En komplett upplevelse för dig som vill testa på vandring eller som gillar kombinationen av aktivt uteliv med god mat och bekvämt boende.

Två halvfyllda champangeglas framför oskarp bakgrund i varma färger

Romantisk weekend

Ge varandra tid och njut av en romantisk weekend hos på Hotell Montagne.