Ett rött trähus med vita knutar och en grön dubbeldörr som står halvt öppen till höger av huset. Framför ett fönster till vänster av huset står en grön utemöbel i trä. Framför huset finns grönskande buskar. 

Torpet Sjöbacka

Rönneshytta

Röd timmerstuga inbäddad i lummig grönska med vacker sjöutsikt. Här kan du njuta av vår, sommar och höst. Det finns ett härligt bad med sandstrand, brygga med egen roddbåt och eldplats vid sjön. Vedeldad bastu med stort fönster mot sjön, dusch och trevligt utedass.

En härlig stuga att må gott i, varsamt renoverad med den gamla charmen kvar, såsom vedspis och kakelugn som det går bra att elda i. Kök med kylskåp, frys och spis med ugn. Sovrum med 2 bäddar med utsikt mot sjön och ytterligare ett sovrum med 2 bäddar, med fönster åt skogsglänta. I ett litet mysigt rum ovanför trappen på övervåningen finns en extrabädd.

Vardagsrummet i torpet Sjöbacka
Kök
Sovrum med dubbelsäng

Intill huset finns ett växthus med hammock där det prunkar och växer, skönt för en middagsvila.

I omgivningarna finns mycket fina strövområden med skog, sjö. bär och svamp. Någon kilometer bort finns en trevlig lanthandel med allt du kan tänkas behöva. I närområdet finns flera aktiva hantverkare och en sommarteater. Drygt en mil bort finns sjöstaden Askersund med mysiga butiker och caféer samt möjligheter att åka ut i Vätterns skärgård.

Privat uthyrare.

Välkommen.

Istäckt sjö med sällskap som äter ute vid bord

Kontakt

Sara Ring

694 97 Rönneshytta

Telefon: +46(0)70 033 68 06

E-post: ringsararing@gmail.com


Instagram:

FB: