Stort rött trähus med vita knutar. Framför huset finns en liten gång och ett träbord. Bakom huset syns träd och en orange solnedgång. 

Absolut Tiveden

Tiveden

I lilla byn Sannerud mitt i Tivedens skogar finns detta nyrenoverade boende med 8 bäddar i 3 sovrum, en stor gård med tomt hela vägen ned till egen pir och strand.

Utspritt på nästan 200 kvm totalyta, är stugan utrustad med alla bekvämligheter. ”Absolut Tiveden”, är byggt på 1850-talet, med tillbyggnation och renoveringar under 2000-talet (där den senaste skedde våren och sommaren 2022).
3 sovrum varav två med dubbelsäng och ett med våningssäng och dubbelbäddar. Dessa i charmig, hemmagjord stil och design med inspiration från Dalarnas urtider.

Vårt Tiveden boende erbjuder även 2 badrum i fräscht skick – med dusch och badkar!

Närmaste granne är Tiveds lanthandel med sin välkända charkdisk och lokala råvaror. Där kan du koppla av och åtnjuta middagar på deras deras restaurang och bar som håller öppet året runt.

Några meter bort finns även Tivedens Kafferosteri och Café som erbjuder sina besökare sitt välkända och hemgjorda kaffe “Outdoor Fika”. Områdets hetaste uteställe är restaurangen Luripompa, där du kan avsluta kvällen efter en heldag i vildmarken.

Kontakt

Absolut Tiveden

Pontus Magnusson