Broschyr visitaskersund2023 inklippt med en bakgrundsbild på Norra Vätterns skärgård

Marknadsföring och annonsering

Askersund

Kostnadsfria kanaler

www.visitaskersund.se

Se över din sida på denna webbplats, Visit Askersunds officiella turistportal så den är aktuell och fin. Webbplatsen hade drygt 120 000 besök med 1 166 000 sidvisningar under 2022 - en ständig uppåtgående trend.
Det är helt kostnadsfritt att synas på denna sida. Vill du ändra eller komplettera med något eller har nya bilder att lägga till? Maila till Info@visitaskersund.se

Tips
: Länka också tillbaka till visitaskersund.se! Digitalt nätverkande via relevanta länkar gillas av Google och gör att du kommer högre upp i rankningen vid google-sökningar.

 

Evenemangskalender på visitaskersund.se

Nästan 80 procent av alla besök på webbplatsen kommer via sidans evenemangskalender. Har du evenemang som guidningar eller annat som är öppna för allmänheten är du välkommen att helt kostnadsfri anmäla ditt evenemang via knappen Anmäl ert evenemang som finns längst ner på alla sidor i evenemangskalendern. .

Här hittar du direktlänken till anmälningsformuläret. Välkommen!

Broschyr visitaskersund2023 inklippt med en bakgrundsbild på Norra Vätterns skärgård

Marknadsföring med kostnad

Askersunds Turistbroschyr & vikkarta

Visit Askersunds turistbroschyr och omtyckta vikkarta Visit Askersund trycks årligen i ca 25000 ex + karta, en upplaga som går åt år efter år.
Annonseringserbjudanden släpps på hösten när vi kavlar upp ärmarna för att skapa nästa års trycksaker. Turistbroschyren är inte bara tillgänglig i tryckt format, utan finns även i en digital version. Varför inte bädda in den på din hemsida?

Kontakta Claudia Lewandowski om du vill ha en bra framsidebild för att göra en snygg inbäddning!

 

Riv-av-kartan

Riv-av-kartan i A4-format finns i limmade block och kartan sträcker sig över centrala Askersund. Kartan riktar sig till besökare som utforskar centrala Askersund, och butiker och företagare kan ha nytta av kartan för att peka ut platser vid kundfrågor.

Här finns möjlighet att synas genom annonser på kartans baksida. Kartan trycks med cirka två års mellanrum och den senaste utgåvan är från 2021.
Kontakta Visit Askersund för fler frågor och intresseanmälan info@visitaskersund.se

 

Fat i höstliga färger med bullar och pumpor. kopp på fat med kaffe, randig duk och händer på kvinna som håller i en broschyr med titeln Stadsvandra i Askersund.

Stadsvandra i Askersund

Stadsvandra i Askersund är en kostnadsfri folder som finns både i tryckt format på Turistinformationen och digital version.
Har du en verksamhet riktad mot kulturellt intresserade besökare eller de med ett genuint intresse för staden som exempelvis potentiella inflyttare, då har du chansen att synas på baksidan av foldern via en annons. Skicka ett mail till info@visitaskersund.se om du är intresserad. Trycksaken produceras efter behov.

 

Runt Vättern

Upptäck "Runt Vättern", en tidning som skapas genom samarbetet mellan kommunerna runt Vättern. Med utgåvor på både svenska och engelska trycks den i 70 000 exemplar och finns även tillgänglig digitalt. Tidningen når flitigt ut till platser runt Vättern där turisterna ofta rör sig. Den är omtyckt och läses främst av personer i den äldre åldersgruppen, men har också en betydande läsarskara bland yngre generationer tack vare sin tillgänglighet. Åse Wännerstam är redaktör och ansvarig för annonsering, och du kan kontakta henne på ase.wannerstam@runtvattern.se

Här nedan finns den digitala versionen: