Nästa tillfälle:

Askersund

Car & Bike Meet 2023

Barn och ungdom

Utställning

Övrigt

Härliga vibrationer infinner sig när Askersund fylls till bredden av blänkande veteranbilar, custombyggen och motorcyklar med mullrande motorer. Med utställningens fantastiska läge vid Alsens strand, ca 1600 utställare och 8000 besökare, anses denna bil- och mc- utställning vara en av Sveriges mest populära.

Välkommen.

Arrangör

Midnight Cruisers Askersund

Kontakt

Visit Askersund
Tel: +46(0)583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Arrangörsfrågor
Midnight Cruisers Askersund
Sabina Karlsson
Tel: +46(0)72 543 13 54

Bra att veta

Gratis entré för chaufförer.

Information

Plats: Askersund

Pris: Prisinformation kommer

Kategori: Barn och ungdom, Utställning, Övrigt

Alla datum

2023-07-15 - 2023-07-15

Kommande datum
15 jul

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?