Tillgänglighet på visitaskersund.se

Arbete med tillgänglighetsredogörelse pågår

Här kommer vi redogöra för vilka brister det finns i tillgänglighet för Visit Askersunds webbplats och hur vi planerar att åtgärda dem. Här får du också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker fler brister. Den här webbplatsen lanserades 2023. Arbete med granskning och tillgänglighetsredogörelse pågår under vintern 2024.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från visitaskersund.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du kontakta oss på e-postadressen info@visitaskersund.se. Vi svarar normalt inom två arbetsdagar.

Kontakta oss om du hittar fel och brister

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Meddela oss på e-postadressen info@visitaskersund.se om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan och som hindrar dig från att ta del av vår digitala service. Det är viktig information som vi använder i vårt förbättringsarbete.

Anmäl brister till tillsynsmyndigheten DIGG

Om du inte är nöjd med hur vi uppfyller kraven på tillgänglighet kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), som ansvarar för tillsyn av lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Kontakt

Visit Askersund

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

Vad ska vi hitta på idag?

Här hittar du dagstursförslag med aktiviteter och matställen så det blir enkelt att ge sig ut på äventyr. Välj mellan dagstursförslag för barnfamiljen eller det vuxna sällskapet. Välkommen ut!

Smultronställen i Askersund

Från slott till koja och från glittrande skärgård till djupaste skog. Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Stanna kvar en stund

I Askersund hittar du många bra boenden, såväl på landsbygden som i de centrala delarna.