Anmäl ert evenemang

Är du arrangör och har ett event på gång i Askersunds kommun? Då är du välkommen att helt gratis synas i evenemangskalendern på en eller flera av våra lokala webbar.

OBS! Sidan är fortfarande under test och vissa funktioner kan vara felaktiga. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig att under en kortare övergångsperiod lägga ett separat mail till info@visitaskersund.se om du har anmält ett evenemang. Tack!

VisitAskersund

På den officiella turistportalen visitaskersund.se finns en stor evenemangskalender, där alla evenemang samlas som kan vara av intresse för askersundare eller besökare i området.
Det finns några regler att beakta för att evenemanget ska kunna publiceras på visitaskersund.se. Evenemanget ska...

  • arrangeras i Askersunds kommun
  • vara öppen för allmänheten
  • vara politisk och religiöst oberoende

Kulturhuset Sjöängen

På Kulturhuset Sjöängens hemsida sjoangen.askersund.se finns de event som arrangeras i eller av kulturhuset.

För att kunna publiceras på denna webb behöver du har varit i kontakt med kulturhusets kansli eller någon av verksamheterna i kulturhuset och kommit överens om eventets genomförande.

Askersunds kommun

Evenemangskalendern på kommunala webben askersund.se visar främst event med samhälls- och medborgarkaraktär samt politiska händelser. Här kan dock även andra event som är intressanta för medborgare finns med.

Efter anmälan får du en bekräftelse på att denna har skickats till granskning inför publicering. Vanligtvis tar det någon arbetsdag innan eventet finns online. Besök gärna respektiva kalender och se så allt blev som du önskade.

Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta VisitAskersund Turistinformation. Tack för ditt engagemang och bidrag till vår levande stad och landsbygd!

Kontakt

Besöksadress (säsongsöppet)
VisitAskersund Turistinformation

Hamngatan 4B
696 30 Askersund

Postadress
VisitAskersund Turistinformation
696 22 Askersund

Fakturaadress
VisitAskersund Turistinformation

Refkod: AKKLFTUR
Box 57
696 22 Askersund