Anmälan av evenemang - VisitAskersund.se

Välkommen att anmäla ditt evenemang (stort som litet) till VisitAskersunds evenemangskalender, som året runt brukar vara välfylld av en mängd spännande aktiviteter. Evenemangskalendern på visitaskersund.se är en mycket välbesökt sida och ditt event får gratis synlighet och hjälp med marknadsföring genom att finnas med i listan.

För att evenemanget ska kunna publiceras i kalendern finns det några krav som måste uppfyllas: Evenemanget måste vara riktat mot allmänheten. Det ska också arrangeras i eller i närheten av Askersunds kommun och vara av intresse för de som befinner sig i kommunen eller ska resa till Askersund. Event som marknadsför en enskild produkt/företag eller syftar till politisk eller religös propaganda publiceras inte.

Tack för att du med ditt evenemang bidrar till att både askersundare och våra gäster får ett stort utbud av aktiviteter att roa sig med.

Uppstår frågor och funderingar vid anmälan via blanketten nedan, är du alltid välkommen att kontakta oss på info@visitaskersund.se.

Skriv in evenemangets titel. Undvik att ta med arenans/platsens namn, dessa uppgifter kommer längre ner.

Skriv en inbjudande text som beskriver evenemanget. Undvik jag/vi formen i texten. Finns ett detaljerad program med klockslag för olika programpunkter gällande samma event kan du skriva in det här. OBS: Om evenemanget upprepas vid flera tillfällen ska det INTE skrivas in här. Information om servering, lottförsäljning, intressanta länkar m.m. skrivs in under Bra att veta längre ner i formuläret.

Om det är ett återkommande evenemang, skriver du in alla tillfällen här.

Kontakt

Fyll i kringuppgifter till eventet, t.ex. servering, lotter, m.m. Om du inte kan bocka för rätt arena i formuläret skriver du in det här: Plats: Pelles bod, Pelle Svenssons väg 7, Askersund

Plats
Arena

Skriv in en adress som genererar en plats på kartan via google. Dvs gatuadress, postnummer och ort, alternativt koordinater i SWEREF.

Skriv in länkar som leder till digitala sidor där man hittar mer information om eventet eller arrangören.

Skriv prisuppgifter i följande format: 100 SEK eller Ordinarie 200 SEK, ungdom 100 SEK

Kategorier (Valfri)
Godkännande