Bo

Låt dig inspireras och hitta boendet för ditt äventyr.

Inspiration

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Upplevelse

Familj ute och går i skogen

Skogsskönt

Två par skor som står utanför en parkerad husbil.

Rulla in

Sjönära

Stadsnära

Gavel på ett rött trähus i skogen.

Naturnära

En älg som står ute i skogen.

Äventyrligt

Sovit gott? Ävenyret väntar dig!

Vandringskängor, träningsskor eller putsade finskor - vad väljer du idag? Vem du än är eller vad du än gillar - vi lovar att här finns upplevelsen för dig! Söker du ett personligt tips är du alltid välkommen att kontakta oss på VisitAskersund Turistinformation. Ha en riktig fin dag!

Alltid något på gång!

Ett bredd utbud av föreställningar, intressanta konstutställningar, marknader med karaktär och mycket mer sker året om i Askersund. Välkommen till en trivsam stund. Här är det enkelt att vara och roa sig.

Smultronställen i Askersund

Askersund är den lilla skärgårdsstaden med den gemytliga atmosfären. Här kommer våra bästa tips på utfyktsmål du bara inte får missa. Ha en fin dag!

Familj sitter på en klippa ute i vattnet.

Upptäck vildmarken

Runt hörnet finns Tivedens djupa skogar, glittrande skärgårdsvandringar & cykelleder för alla smaker. Naturupplevelser som sätter guldkant på dagen. Här kommer våra bästa tips.