Bo i Askersund - Stadsnära

Välkommen till slå dig ner på någon av våra centralt belägna boenden i Askersund. Välj mellan bekväma boenden på hotell, en trevlig liten lägenhet i de centrala kvarteren eller rulla in på stadens ställplats med utsikt över hamnen. Eller kan vi locka med ett boende bland trätopparna på stadens egen ö, Borgmästareholmen? Vem du än är så är du hjärtligt välkommen till trivsamma Askersund.

Sovit gott? Äventyret väntar dig!

Från centrala Askersund är det aldrig långt till nästa upplevelse. En föreställning på Kulturhuset Sjöängen, skön shopping i små butiker med unik sortiment eller en utflykt till naturen runt hörnet. Här är det enkelt att vara!

Kaxiga Kulturhuset Sjöängen

Askersund är nöjd och stolt över att ha vågat satsa stort på kultur med nya Kulturhuset Sjöängen! Fina förställningar ges här till glädje för alla som vill uppleva mycket i enkelt format. Ett kreativt sätt att vara och umgås på. Välkommen du också!

En glimt av Askersund

Askersund är den lilla skärgårdsstaden med den gemytliga atmosfären. Strandpromenad, hembygdsgård, badstrand, restauranger och caféer - allt på bekväm gångavstånd. Enkelt att vara, det är Askersund.

Smultronställen i Askersund

Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!