En man i röd tröja kör ett litet gult tåg på en räls. Han pekar mot något och fyra personer som står på i den öppna vagnen tittar åt hållet föraren pekar. Alla ler. I bakgrunden syns ett rött trähus med många fönster.

För grupper

Planerar du en minnesvärd fest eller behöver du en passande konferenslokal i genuin miljö? Kanske söker du aktiviteter för större grupper eller tänker stanna med ditt bussällskap i Askersund.

Vi vill gärna underlätta för dig i planeringen genom att samla och presentera utbudet i Askersund och hoppas att du hittar den perfekta platsen med god service och trevliga aktiviteter som passar just dig och ditt sällskap. Välkommen!

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

En man i förkläde står utanför restaurangen och hälsar en kvinna och en man välkomna. 

Ät & må gott!

Fyll på dina batterier och slå dig ner i någon av våra trevliga restauranger och caféer. Här får du några tips från oss. Smaklig måltid!

Smultronställen i Askersund

Askersund är den lilla skärgårdsstaden med den gemytliga atmosfären. Här kommer våra bästa tips på utfyktsmål du bara inte får missa. Ha en fin dag!

Alltid något på gång!

Ett bredd utbud av föreställningar, intressanta konstutställningar, marknader med karaktär och mycket mer sker året om i Askersund. Välkommen till en trivsam stund. Här är det enkelt att vara och roa sig.