Göra

Vidsträckt skärgårdslandskap och trolska skogssjöar i sköna kontraster och harmonier. Njuter du av vackra konstverk, industrihistoria och slottsmiljöer eller är du nyfiken på härliga föreställningar och skön scenkonst. Välkommen att fylla din dag med nya äventyr!

Inspiration

Skärgårdslandskap med spegelblankt vatten mellan öarna. Trädgrenar i framgrunden. Sällskap tältar på ö.

Upplev mera

Paket

I hamn

Småstadsliv

Sjöängens södra entré i kvällsbelysning.

Underhållning

Ha kul!

Utsikt över Vättern och del av dess skärgård vid solnedgång

Skogsäventyr

Må gott efter en dag fylld av äventyr

Sjön suger, brukar man säga, och aldrig smakar det så gott som i skogen eller efter en kul och aktiv dag. Och sedan är det härligt att komma till en skön säng på kvällen, veta var man rullar in med husbilen eller sätter ner tältpinnarna.
Välkommen till Askersund och fyll dina dagar med äventyr!

En man i förkläde står utanför restaurangen och hälsar en kvinna och en man välkomna. 

Ät gott & må gott!

Fyll på dina batterier och slå dig ner i någon av våra trevliga restauranger och caféer. Här får du några tips från oss. Smaklig måltid!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Sov gott & vakna som en prins

Stuga, bekvämt hotellrum eller ett tält som sväjar bland trädtopparna. Eller en perfekt parkering för din husbil. En skön natt önskar vi i Askersund!

Alltid något på gång!

Ett bredd utbud av föreställningar, intressanta konstutställningar, marknader med karaktär och mycket mer sker året om i Askersund. Välkommen till en trivsam stund. Här är det enkelt att vara och roa sig.