Äta

Kommer du från skogen eller sjön och är vrålhungrig? Är det finkläder på och ett härligt event lockar runt hörnet? Unna dig något gott eller har du bara vägarna förbi? Vem du än är, så väntar sköna matupplevelser på dig.

Inspiration

Klassiker

På café

Ett runt bord som är dukat och fyra stolar. Rummet har grönt kakel och ett fönster. 

Finsmakaren

Njutbart

En orange drink som står på en bardisk.

Kommande

En kvist med tomater på.

Gårdsbutiker

Familj ute och går i skogen

Till fikakorgen

På nya äventyr

När magen och smaklökarna har fått sitt finns ny energi för att upptäcka världen. Känner du för att promenera i stadens små gränder eller lockar ett äventyr med vildmarken runt hörnet? Här kommer några tips på upplevelser för alla smaker. Välkommen ut!

Härliga evenemang

Ett brett utbud av föreställningar, intressanta konstutställningar, marknader med karaktär och mycket mer sker året om i Askersund. Välkommen till en trivsam stund. Här är det enkelt att vara och roa sig.

Smultronställen i Askersund

Askersund är den lilla skärgårdsstaden med den gemytliga atmosfären. Här kommer våra bästa tips på utfyktsmål du bara inte får missa. Ha en fin dag!

Familj sitter på en klippa ute i vattnet.

Upptäck vildmarken

Runt hörnet finns Tivedens djupa skogar, glittrande skärgårdsvandringar & cykelleder för alla smaker. Naturupplevelser som sätter guldkant på dagen. Här kommer våra bästa tips.