Grupp med nio personer. Sex stycken står längst bak på rad i lila kostymer. I mitten sitter en man med röd skjorta och kamouflage jacka och på var sida om honom sitter två tjejer i rosa klänningar. 

Askersund

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski

Föreställning

Musik

Övrigt

The Last Tour - Be Bop A Luba med Peter Jezewski. Den hyllade och topprecenserade showen gör nu sin sin absolut sista resa och detta med en storslagen turné runt om i landet under 2023.

Showen med högt tempo plockar godbitarna ur låtskatten från 50–60 talet. Vi får höra låtar från bl. a Elvis, Buddy Holly, Neil Sedaka, Petula Clark, Alma Cogan och Leslie Gore. För alla som gillar rock ´n roll är detta ett gyllene tillfälle. Tag plats och följ med på en nostalgisk resa där kläder, frisyrer och musik får oss att drömma oss tillbaka till det glada 50-60 talet. Det är sista året för showen och sista chansen att se denna fantastiska show med Peter Jezewski & hans 8-mannaband.

Välkommen.

Arrangör

Let´s Twist Event AB

Kontakt

Biljettbokning
Bok & Papper, Torgparken Askersund
Tel: +46(0)583 71 17 30
Sjöängens reception/biljettkassa
Tel: +46(0)583 820 00

Arrangörsfrågor
Kulturhuset Sjöängen
Tel: +46(0)583 820 00
E-post: sjoangen@askersund.se

Bra att veta

Plats: Stora Salongen, Sjöängen
Föreställningens längd: 3 tim 20 min (inkl paus)
Bevakad garderob: 20 SEK kontant eller kortbetalning
Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar.
För mer info om parkering klicka här:

Sätt guldkant på kvällen med en läcker supé eller hotellövernattning och supé!
Mer info här.

Biljettinformation:
Biljettpris Ordinarie 695 SEK inkl serviceavgift).
Biljetterna säljs via länk på denna sida och över disk på Bok & Papper, Torgparken Askersund och Sjöängens reception. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.
För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok & Papper eller Sjöängens reception, Askersund. Ledsagarkort ska uppvisas vid biljettköp eller uppvisas när bokade biljetter hämtas ut. För detaljerad information om tillgänglighet klicka här.
Vid behov av support angående biljettbokning kontakta Nortic support på 0455-619 700 tonval 2. Eller mejla till support@nortic.se

Information om inpassage till föreställningen
Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Säkerhetsinformation
OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3.
Obligatorisk garderob
För din och andras trivsel och säkerhet är det obligatorisk garderob à 20 kr som tillfaller lokala föreningar. Jackor på stolar/i gångar är en fara vid utrymning.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2

Pris: 695 SEK (inkl. serviceavgift)

Kategori: Föreställning, Musik, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2023-11-03 - 2023-11-03

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?