Nästa tillfälle:

Askersund

Pubquiz på Sundsgården

Övrigt

Frågesport om allt från populärkultur och sport till naturvetenskap och historia. Vi tävlar i lag med upp till fem personer i varje. Ingen föranmälan krävs men det går bra att boka bord. Det är gratis att delta. Pris till vinnande lag! Quizmaster: Lars-Ivar Jansson

Välkommen.

Arrangör

Wärdshuset Sundsgården

Kontakt

Wärdshuset Sundsgården
Tel: 0583-344 43

Bra att veta

Pubquiz.

Information

Plats: Askersund

Pris: Fri entré

Kategori: Övrigt

Alla datum

2023-05-13 - 2023-05-13

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?