Parkerade veteranbilar på strandpromenaden i Askersund med sjön Alsen i bakgrunden

Askersund

Frukostklubben - bilträff

Utställning

Övrigt

Välkommen till en annorlunda typ av bilträff!
Askersunds veteranfordonsklubb och tidningen Klassiker bjuder för första året i rad in morgonpigga bilentusiaster till en stillsam bilträff i Strandparken i ett sommarvackert Askersund.

Vi fikar, tittar på varandras bilar och pratar. Ta gärna med fika även om de första 50 som kommer i entusiastbil bjuds på kaffe/té och hembakad bulle.
Platsar din bil? Ja om du ser den som en entusiastbil!
Har du ingen bil men vill komma och titta? Varmt välkommen du också!

En av reportrarna på Klassikers redaktion kommer på besök på denna träff, vilket förstås gör morgonen extra trevlig.

Välkommen!

Arrangör

Askersunds Veteranfordonsklubben och tidingen Klassiker

Kontakt

Henrik Olofsson
Tel: 072 744 12 48
E-post: olofsson.snavlunda@telia.com

Bra att veta

Tidningen Klassiker firar 10-årsjubileum med frukostklubben i år. För Askersunds del är det första säsongen. Läs mer om övriga träffar på www.klassiker.nu/frukostklubben

Vägbeskrivning:
När du kommer längs riksväg 50 mot Askersunds södra infart svänger du in mot centrum i rondellen. Kör sedan rakt fram över bron, förbi torget och vidare tills du kan svänga höger in på Trädgårdsgatan. När du har åkt in en bit på Trädgårdsgatan tittar du åt vänster och ser ett stort vit/brunt relativt nybyggt hus, kulturhuset Sjöängen. Vi håller till i Strandparken, mellan Sjöängen och sjön. En och annan skylt kan komma att underlätta orienteringen. Vi ses!

Information

Plats: Askersund

Adress: Strandparken (se vägbeskrivning under Bra att veta)

Pris: Fri entré, ingen föranmälan

Kategori: Utställning, Övrigt

Alla datum

2023-06-10 - 2023-08-12

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?