Svart skylt som står på en gata där det står antikt med stora vita bokstäver. Till höger om skylten står en vit bänk med en vit skål och en liten blomlåda. Framför bänken står en zinkbalja. 
Nästa tillfälle:

Åmmeberg

Antik- & Kuriosamarknad

Marknad/loppis

Utställning

Övrigt

Fynda bland ett rikt utbud av antika föremål från ett 100-tal utställare. Denna uppskattade marknad har blivit en omtyckt mötesplats och ett populärt besöksmål för flera tusen besökare.

Välkommen.

Arrangör

Askersunds Auktionskammare

Kontakt

Askersunds Auktionskammare
Eric Lind
Tel: +46(0)70 833 44 63

Bra att veta

Servering med grillad korv, hamburgare och kaffe/dricka av Åmmebergs Folkets Hus, samt kaffeservering m.m. vid hyvleriet i Åmmeberg. Visning av olika utställningar.

I samband med Antik- och Kuriosamarknaden sker även en Miniatyrfordonsmässa i Folkets Hus Åmmeberg. Välkommen.

Information

Plats: Åmmeberg

Pris: Fri entré

Kategori: Marknad/loppis, Utställning, Övrigt

Tillgänglighet: Utomhus på grönytor och gata

Alla datum

2024-06-30 - 2024-06-30

Kommande datum
30 jun09:00 - 16:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?