Fingeravtryck i olika färger.

Askersund med omnejd

Konstrundan

Konst

Utställning

Övrigt

Många av traktens konstnärer, konsthantverkare och fotografer öppnar upp sina ateljéer och hem för besökare under helgen. Här ges en unik möjlighet att få kliva in i en konstnärs egen värld.

Besök även presentationsutställningen på Kulturhuset Sjöängen.

Välkommen.

Arrangör

Norra Vätterns Bild & Formkonstnärer

Kontakt

VisitAskersund
Tel: 0583- 810 88
E-post: info@visitaskersund.se

Bra att veta

I samband med Konstrundan presenteras alla medverkande i Konstrundan på utställningar i både Askersund och Motala, där du som besökare kan få en bra bild av vilka konstnärer och konsthantverkare som deltar i årets Konstrunda.
Läs mer om Konstrundan på www.nvbof.se

Önskar du att få karta och program för Konstrundan 2024 i pappersupplaga hemskickat till dig? Beställ foldern genom att klicka på länken här.

Information

Plats: Askersund med omnejd

Webbsida: https://www.nvbof.se/

Pris: Fri entré

Kategori: Konst, Utställning, Övrigt

Alla datum

2024-04-27 - 2024-04-28

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?