Askersund

Första vågen

Föreställning

Musik

Övrigt

Med Staffan Ekegrens omtalade dokumentär ”Första vågen” som grund hälsar vi välkomna till en vibrerande afton där Staffans Ekegrens text och Mats Norrefalks gitarr tillsammans fångar en stämning av undergång - som i nästa sekund övergår i vänskap, humor, och varmaste tillit.
För när pandemin mötte sköterskor och läkare på intensivvården så var Staffan där och lyssnade djupt i deras privata berättelser. Och hörde en ny jämlikhet ta form som kastat hierarkier över ända.

Välkommen!

Arrangör

Askersunds bibliotek i samarbete med ABF

Kontakt

Askersunds bibliotek
Epost: bibliotek@askersund.se
Tel: 0583 810 95

Bra att veta

Vill du läsa och diskutera boken “Första vågen” som föreställningen baseras på? Välkommen att delta i litteraturcirkeln med uppstart 10 januari kl. 18.00.

Läs mer på https://www.visitaskersund.se/evenemang/2023/2023-12-06-litteraturcirkel-forsta-vagen

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, 696 30 Askersund

Webbsida: www.askersund.se/bibliotek

Pris: Fri entré

Kategori: Föreställning, Musik, Övrigt

Alla datum

2024-03-20 - 2024-03-20

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?