Lerbäck

Blåsväder i Svartvattnet

Föreställning

Teater

Övrigt

När den lokala skidanläggningen läggs ner så försvinner gästerna och hotellet – som drivs av den påhittige Roger Granqvist – hotas av konkurs. I ett försök att rädda situationen styr Roger om verksamheten åt det mer ”ljusskygga” hållet och för att inte riskera upptäckt bokar han själv upp alla hotellrum. Detta får en oväntad och högst olycklig följd!

Den hundraprocentiga beläggningen medför att hotellet blir nominerat till Svenska Turistförenings stora pris ”Guldälgen” och när STF:s ordförande kommer på besök för att granska verksamheten drar karusellen igång. Som tur är anländer samtidigt Rogers lillebror från Stockholm och tillsammans ser bröderna en möjlig lösning på problemet och snickrar ihop en vattentät plan.

Det visar sig dock att planen inte är fullt så vattentät som de först trott och snart är de indragna i förvecklingar och missförstånd till synes omöjliga att ta sig ur…

Fars i tre akter som åtnjutes med en trerätters middag på Lerbäcks Teater.

Välkommen!

Arrangör

Lerbäcks Teater

Kontakt

Lerbäcks Teater
Tel: +46(0)583 404 02
E-post: info@lerbacksteater.se

Bra att veta

Föreställningen är en nypremiär av farsen som spelades under pandemin, där endast ett fåtal gäster kunde tas emot.

Priset inkluderar teater samt trerätters middag med kaffe. Dryck tillkommer.

Information

Plats: Lerbäck

Arena: Lerbäcks Teater

Webbsida: https://www.lerbacksteater.se/okategoriserade/blasvader-i-svartvattnet-2/

Pris: 745 SEK - 845 SEK

Kategori: Föreställning, Teater, Övrigt

Tillgänglighet: tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2024-04-11 - 2024-05-04

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?