Snavlunda

Tisdagscafé

Övrigt

Välkommen till tisdagscafé, en social träffpunkt för daglediga.

27 februari
Filmvisning om Kolmilan Christina och den nya Kolarkojan. Anders Gustafsson och Karin Danielsson visar filmen som gjordes för ca. 10 år sedan och handlar om Fredagsgruppens arbete med uppbyggnaden av kolmilan och kolarkojan.

26 mars
Lär känna Tuva Steijer och hör om resan till Taize. Tuva Steijer är komminister med barn och ungdomsfokus i Askersunds pastorat. Hör henne berätta mer om sig själv och om förra årets resa med ungdomar till kommuniteten i Taizé, Frankrike.

23 april
Kom och lyssna på Viiibygubbben, alias Ingvar Björck från Östansjö, som berättar om Bygdepoeten Den Blyge Levi Carlsson och tolkar hans dikter (”bitar”) på genuint Lerbäcksmål. Även historier från trakten som hans morfar och farfar har berättat. Björck läste tidigare den Blyge dikter i Radio Örebro på tisdagsmorgnar under sex år.

Välkommen!

Arrangör

Svenska kyrkan, Snavlunda församling

Kontakt

Askersunds pastorat
Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se
Tel: 0583 815 50

Bra att veta

Plats: Snavlunda församlingsgård

Information

Plats: Snavlunda

Adress: Snavlunda kyrkväg 3, 69494 VRETSTORP

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/tisdagscafe

Pris: Fri entré

Kategori: Övrigt

Alla datum

2024-02-27 - 2024-04-23

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?