Stol med kläder utslängda på och omkring stolen. Skor, solglasögon och leksaker utströdda på ett plankgolv. Turkosa tapeter i bakgrunden.
Nästa tillfälle:

Askersund

Garderobrensningsdag

Övrigt

Passa på att städa ur dina förråd och garderober och skänk kläder, skor, filtar eller leksaker m.m. till välgörenhet. I utbyte får du ett kupongblad med erbjudanden från de lokala butikerna.

Följande butiker lämnar erbjudanden (listan uppdateras kontinuerligt):
Lilla Torgboden
Johans leksaksbod 1-100

Arrangör

Askersund i Centrum i samarbete med IFK Askersund och Sydnärke Miljöförvaltning

Kontakt

Claudia Lewandowski
Tel: 0583 810 91
E-post: claudia.lewandowski@askersund.se

Bra att veta

De insamlade föremålen förvaras tryggt på återvinningscentralen i Askersund och tas sedan omhand av Human Bridge. Läs mer om Human Bridge på https://www.humanbridge.se/

Information

Plats: Askersund

Adress: Torgparken, Askersund

Pris: Fri entré

Kategori: Övrigt

Alla datum

2024-04-20 - 2024-09-28

Kommande datum
20 apr10:00 - 13:00
28 sep10:00 - 13:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?