Askersund

FÖRELÄSNING: Uppfödd på nätet - lär känna den sociala generationen

Föreläsning

Övrigt

Nära en fjärdedel av Sveriges befolkning är födda på 00-talet. De är våra barn, elever, kunder och anställda, och de är den första generationen som är uppfödd på nätet.

Föreläsningen ger dig en inblick i hur unga lever sina liv på nätet - med hjälp av Johannes egna erfarenheter i kombination med aktuell forskning, färsk statistik och konkreta tips.

Johannes Gustavsson (född 1997) har särskilt lång erfarenhet av att arbeta med unga på nätet, influencers och TikTok. Inte minst som en av personerna bakom sociala medietidningen Oh My Vlog och influencerturnén Tubecon. Han är ledamot i Medieakademin och är en flitigt anlitad föreläsare inom sina expertområden.

Efter höstlovet 2023 ombads vårdnadshavare för elever i årskurs 4-9 att svara på en enkät om vad man ville veta mer om. Vi tackar för svaren på enkäten och hälsar nu alla välkomna till denna föreläsning som är öppen för alla.

Välkommen.

Arrangör

Askersunds kommun

Kontakt

Kulturhuset Sjöängen
Epost: sjoangen@askersund.se
Tel: +46(0)583 820 00

Bra att veta

Vid frågor kontakta Catrin Högberg Karlsson, 0583-820 17.

Information

Plats: Askersund

Arena: Kulturhuset Sjöängen

Adress: Drottning Kristinas väg 2, Askersund

Webbsida: https://sjoangen.askersund.se/

Pris: Fri entré

Kategori: Föreläsning, Övrigt

Tillgänglighet: Tillgänglighetsanpassad

Alla datum

2024-04-02 - 2024-04-02

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?