Nästa tillfälle:

Tiveden med omnejd

Vintage i Vildmarken

Marknad/loppis

Övrigt

Välkommen på en upptäcktsfärd i vintage-anda i Tivedens skogar.

Ge dig ut på en spännande tur i Tiveden och besök loppisar och annat trevligt efter vägen genom vildmarken.

Välkommen.

Arrangör

Destination Tiveden

Kontakt

Lina Vestman
E-post: lina@osjonas.se

Bra att veta

Plats: Tiveden med omnejd

Utställarinformation
Alla är välkomna att vara med och du bestämmer själv vad du vill erbjuda besökarna. Så passa på att rensa ut i förråden, du kanske har egen tillverkning av någonting och/eller cafémöjlighet. Vill ni gå ihop några stycken på en gemensam plats så går det också jättebra.
Du förbinder dig att ha öppet och kunna ta emot besökare under öppettiderna.
Vi rekommenderar att du regnsäkrar din loppis. Dvs ha möjligheten att ha något slags tak. Häng upp en färgglad sjal eller tyg så folk vet att de är välkomna att komma in.
Maila din anmälan till lina@osjonas.se senast den 18/4, så får du info om hur du lägger in din punkt på en gemensam karta som kommer att marknadsföras till besökare.

Information

Plats: Tiveden med omnejd

Pris: Fri entré

Kategori: Marknad/loppis, Övrigt

Alla datum

2024-05-18 - 2024-05-18

Kommande datum
18 maj10:00 - 15:00

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?