Kvinna i röd klänning spelar fiol

Askersund med omnejd

Aggershus - Livet Nord med Livets orkester

Konsert

Musik

Övrigt

Livet Nord med Livets orkester bjuder på en stämningsfull dynamisk konsert med ett brett spektrum av känslouttryck och en kreativ mix av olika influenser.

Kvällen kommer innehålla musik från Livet Nords hyllade soloalbum Paperbird. Med ett brett spektrum av känslouttryck och en kreativ mix av olika influenser skapar Livets Orkester färgsprakande magi!

LIVETS ORKESTER:
Livet Nord - violinquinton, sång
Sara Fridholm - dragspel, sång
Lisa Grotherus - basklarinett, klarinett, sång
Petra Haraldson - piano, slagverk, sång
Anna Holm Ek - kontrabas, sång
Johanna Dahl - cello, sång
Samt eventuellt ytterligare gästmusiker

Recensioner:
"Det är något extraordinärt över Livet Nords säregna mix av folk, roots och kammarmusik... Mötet med Livet Nord är mindblowing" skriver journalisten Ivad Rod om Livet Nords rosade solodebut Paperbird (Kakafon Records 2023).
Mäktig tröstpolska, andäktig begravningsmarsch, hejdlöst balkansväng och drömsk cirkusvals är några exempel på den färgstarka ljudpalett som så rikt speglar hennes unika musikaliska identitet. Hennes omistliga sound hörs på över 60 album och hon har turnerat jorden runt med New Tide Orquesta och Kaja samt medverkat i en mängd teater- och dansföreställningar. 2015 utsågs hon till "Årets Artist" på Folk- och världsmusikgalan och nyligen erhöll hon det prestigefyllda SKAP-priset för sin musik.

Välkommen.

Arrangör

Aggershus

Kontakt

Bra att veta

Plats: Aggershus, Östansjö

Förboka gärna via mail eller ring, det går också bra.
Entréavgiften betalas kontant vid dörren.

Fika i pausen med två olika sorters hembakat bröd erbjuds, betalas med Swish. Önskemål om glutenfritt bröd anmäls vid förbokning.

Varmt välkomna!

Information

Plats: Askersund med omnejd

Adress: Östansjö

Webbsida: https://www.ingelaochlarsagger.se/

Pris: 250 SEK

Kategori: Konsert, Musik, Övrigt

Alla datum

2024-04-19 - 2024-04-19

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?