Snavlunda

Tea & Talk

Övrigt

Kvällens tema: ”Egentligen behöver man ju inte åka långt bort för att hitta livets vatten”.

Maria Küchen är kritikerrosad poet och prosaist samt kulturjournalist, redaktör och litteraturkritiker i bland annat Expressen och Amelia. Maria har även skrivit Ärkebiskopens fastebok 2024 som heter just Livets vatten. "Det gör också att jag vet när jag möter en människa som inte tillhör min kyrka, inte tillhör mitt samfund, kanske inte ens tillhör min religion och inte har namnet Jesus för det levande vattnet i hjärtat, så möter jag oavsett det, en människa som är som jag. Som har min längtan, som har min törst, som har mitt behov av trygghet.”

Vi inleder kvällen med att se Maria Küchens föredrag på ca 20 minuter. Vi utgår från Teotalk som är filmer som Luleå stift gjort och som finns på Youtube. Efter det samtalar vi över en kopp te runt bordet utifrån föredraget och några samtalsfrågor.

Ledare: Helén Tingman, diakon och Torbjörn Härlin

Välkommen.

Arrangör

Svenska kyrkan, Snavlunda församling

Kontakt

Askersunds pastorat
Epost: madeleine.hogsander@svenskakyrkan.se
Tel: 0583 815 50

Bra att veta

Plats: Snavlunda församlingsgård

Ingen föranmälan.

Information

Plats: Snavlunda

Adress: Snavlunda kyrkväg 3, Vretstorp.

Webbsida: https://www.svenskakyrkan.se/askersunds-pastorat/nyheter/tea--talk-

Pris: Fri entré

Kategori: Övrigt

Tillgänglighet: Hörslinga finns samt handikapptoalett och ramp för rullstol.

Alla datum

2024-05-02 - 2024-05-02

Kommande datum

Välkommen!

Stanna kvar en stund

I gemytliga Askersund och på landsbygden finns många trevliga boenden för alla smaker. Bekväma hotell och B&B, sköna stugor, camping & glamping eller en fin plats för husbilen. Välkommen att stanna kvar en stund till och hitta fler äventyr!

Ät gott

Vill du äta något gott i samband med ditt besök - kolla våra matställen! Här hittar du tips för alla smaker och tillfällen. Smaklig måltid!

Shopping

Askersund med omnejd erbjuder fina möjligheter för annorlunda shopping. Här du allt från retrobutiker till konsthantverkare, delikatessbutiker, livstilsbutiker, välsorterade mataffärer, m.m. Kunniga fackmän bistår med tips och råd. Välkommen!

Är du arrangör?