Sidovy av en av Ösjönäs safaritält. Tältet är grått, avlångt och placerat på ett trädäck. Utanför tältets ingång står fyra stolar på trädäcket. Tältet har en förlägning som skapar ett tak över stolarna. Bortanför tältet skymat sjön Trehörningens blåa vatten. Runtom trädet står barrträd. 

Ösjönäs

Tiveden

På Ösjönäs bor du alltid sjönära och med vildmarken in på husknuten.
Det finns 55 bäddar och du kan välja mellan att bo i lakansbäddade safaritält eller gästrum med två bäddar i varje eller hyra hela hus.

Stugan Vinkelboda på Ösjönäs

Vinkelboda

Den gamla arrendatorsbostaden på gården. Kök, toaletter, dusch, gemensamhetsrum och 16 bäddar. Ett populärt, mysigt hus – en del av våra gäster återkommer årligen sedan 30 år. Utmärkt för grupper.

Timmerstugan på Ösjönäs

Timmerstugan

2 sovrum med totalt 6 sängar, storstuga, badrum och kök. Stor altan ut mot vattnet. Avsides beläget i förhållande till övrig bebyggelse. Välj självhushåll eller köp till tjänsterna av oss.

Strandsmedjan på Ösjönäs

Strandsmedjan

Boende med helpension. I vår minsta stuga bor du så nära man kan komma vattnet. Dubbelsängen är bäddad när du kommer, vi städar när du åker och maten ingår.

Välkommen.

Kontakt

Ösjönäs

695 97 Tived

Två kvinnor med varsin MTB cykel står och kollar på en karta vid en liten trästuga ute i skogen.

Paket på Ösjönäs

Rida, paddla, cykla eller vandra och fiska? På Ösjönäs kan du uppleva vildmarken i Tivedens skogar med fantastiska naturupplevelser. Här hittar du paketerbjudanden från Ösjönäs.

En älg som står ute i skogen.

Bo Tiveden

Med skogen utanför dörren och skogssjöar vid stigen är det lätt att trivas och hitta livskvalitet. Här har vi listat de boenden som ligger skogskönt i Tiveden. Välkommen att hitta ditt önskeboende.