3-dagars ridpaket

Aktiv nära naturen

3-dagars tur till häst i Tiveden. Helpension med god mat och bekväma sängar.

Tiveden är känt för sin magiskt vackra och vilda skog men också för sina ridleder. Under dessa dagar hinner vi utforska en del av dem. Så följ med oss ut och njut av skogen till häst under en långhelg.

På Ösjönäs erbjuder vi ridning på islandshäst och andra töltande raser. Vi är omgivna av de skyddade vilda skogarna i Tiveden. Vi rider fram bland stenar med mjukaste mossa, klara sjöar och hänförande utsikt på stigar som använts sedan urminnes tider.

Ge dig själv en lång helg i underbar natur - vi äter gott, badar och rider. Få tillfälle att stanna upp och att ta in livet med alla sinnen.

Ridningen kommer vara i skog – på kuperade stigar och skogsvägar. De här dagarna passar därför dig som är ridvan och villig att hänga med i alla gångarter.