Cykla i två nationalparker

Vandra & cykla

Det här är cykelpaketet för dig som gillar frisk luft, stora skogar och sjöar som sällskap när du cyklar. Väldigt fina MTB-möjligheter med olika rutter och nivåskillnader. Du övernattar på charmiga ställen med mycket atmosfär och personlig touch. Under din cykelresa får du bekanta dig med svenska nationalparker i såväl Kilsbergen som Tiveden. Du upplever även vackra Vättern i Askersund.

Sammantaget får du åtta dagars kvalitetscykling i den svenska naturen och sju övernattningar på tre olika platser (dusch/wc på rummet, förutom i 1700-talshusen på Hallagårdens Bed & Breakfast där man delar badrum). Ett perfekt cykelpaket för dig som gillar mycket cykling och äventyrskänslan i skogen.

Välkommen till en härlig cykelupplevelse!

Kontakt

Hotell PerOlofGården
Lerbäck
694 96 Åsbro

info@perolofgarden.se
+46(0)583-405 35

www.perolofgarden.se

Läs mer och boka
Cykla i två nationalparker