Stor sjö med öar och en stenstrand.

Friluftsliv med komfort

Vandra & cykla

Det här paketet är perfekt för dig som tycker om det aktiva friluftslivet, men som också uppskattar att bo bekvämt. Du bor på Hotell Montagne och ger dig ut på vandring i Tivedens nationalpark eller den lite mer utmanande turen längs Harge uddar. Hotellets restaurangkök packar med en god matsäck och på båda platserna finns fina rastplatser där ni kan ta en välförtjänt vila i vandringen.

Väl tillbaka på Hotel Montagne väntar en eftermiddag, kväll och morgon av avslappning och återhämtning. Vi bjuder på fika, trerätters och efter en lång sovmorgon kan ni sedan njuta av vår frukostbuffé.

I paketet ingår saker som:
Frukost
Trerättersmiddag
Smörgåspaket
Eftermiddagsfika
Fri parkering

…och mycket mer!

Kontakt

Hotel Montagne
Zinkgruvevägen 1
Åmmeberg 696 75

+46(0)583 70 30 80
info@hotelmontagne.com

hotellmontagne.com

Läs mer och boka på
Hotel Montagne