Överblick över Askersunds golfklubb.

Golfpaket - både för proffset och nybörjaren

Aktiv nära naturen

Spela golf på en bana som rankats som en av Sveriges bästa golfbanor av Gold Digest. Golfpaket är perfekt för både den erfarne golfaren och nybörjaren. Blicka ut över Vättern och ta in den vackra miljön vid golfbanan som kommer följa dig de närmsta timmarna. Stanna till en stund och avnjut kaffe, smörgås och proteinbars som ni fått med er innan ni lämnade Hotel Montagne.

Efter en heldag på golfbanan intas en trerättersmiddag lagad med riktigt fina råvaror i restaurangen på Hotel Montagne. Efter en god natts sömn i något av hotellets sköna rum väntar en underbar frukostbuffé.

I paketet ingår:
Frukost
Trerättersmiddag
Smörgåspaket
Bord i restaurangen

…och mycket mer!

Kontakt

Askersunds Golfklubb
Kärravägen 30
696 75 Åmmeberg

+46(0)583 349 43
info@askersundsgolfklubb.se

hotellmontagne.com

Läs mer och boka här
Hotel Montagne