Hotel Montagne

Åmmeberg

Restaurangen serverar à la carte meny lagad med hög kvalitet och omtanke. Maten i restaurangen ska spegla känslan av besöket på hotellet – en smak av det förflutna i ny och modern tappning. Menyn präglas av lokala råvaror, men man hämtar också inspiration från andra delar av världen. Njut av en helhetsupplevelse i Restaurang Montagne.

Hotel Montagne har även möjlighet att ta emot konferensgäster.

Välkommen.

Kontakt

Hotel Montagne

Zinkgruvevägen 1

Åmmeberg 696 75

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

Vad ska vi hitta på idag?

Här hittar du dagstursförslag med aktiviteter och matställen så det blir enkelt att ge sig ut på äventyr. Välj mellan dagstursförslag för barnfamiljen eller det vuxna sällskapet. Välkommen ut!

Smultronställen i Askersund

Från slott till koja och från glittrande skärgård till djupaste skog. Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Stanna kvar en stund

I Askersund hittar du många bra boenden, såväl på landsbygden som i de centrala delarna.