Flera röda träbyggnader och en stor lada från ett ovanperspektiv. Runt husen finns gräsmattor, träd och vatten. 

Kopparbergs Gård

I de gamla djurstallarna hittar du restaurangen på Kopparbergs gård. Restaurangen har plats för 40 gäster och har en fin uteplats med utsikt över hagarna där fåren betar. Här siktar man på att använda råvaror från närliggande sjö, skog och jord. Utöver detta så experimenteras det mycket med olika typer av fermenteringar för att få fram unika smaker.

Varmt välkommen!

Kontakt

Kopparbergs Gård

Kopparberg 219

694 98 Närkesberg

+46(0)70 180 89 01 (Per)
+46(0)70 746 15 98 (Karin)

info@kopparbergsgard.com

 

Instagram

Facebook

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

Vad ska vi hitta på idag?

Här hittar du dagstursförslag med aktiviteter och matställen så det blir enkelt att ge sig ut på äventyr. Välj mellan dagstursförslag för barnfamiljen eller det vuxna sällskapet. Välkommen ut!

Smultronställen i Askersund

Från slott till koja och från glittrande skärgård till djupaste skog. Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Stanna kvar en stund

I Askersund hittar du många bra boenden, såväl på landsbygden som i de centrala delarna.