Stor gräsyta med skog i bakgrunden. 

Övernattningsplats Västra Gålsjö

Rönneshytta

En enkel och trevlig övernattningsplats vid Närkesbergsvägen. Du står på en gräsyta och här finns även plats för större husbilar. Inga faciliteter erbjuds.

I anslutning till övernattningsplatsen finns besöksmålet Traktorsamlaren, en udda USA-samling av veterantraktorer, som håller öppet efter överenskommelse.

Välkommen.

Kontakt

Övernattningsplats Västra Gålsjö
Familjen Bennysson

Gålsjö 315

694 97 Rönneshytta

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

Vad ska vi hitta på idag?

Här hittar du dagstursförslag med aktiviteter och matställen så det blir enkelt att ge sig ut på äventyr. Välj mellan dagstursförslag för barnfamiljen eller det vuxna sällskapet. Välkommen ut!

Smultronställen i Askersund

Från slott till koja och från glittrande skärgård till djupaste skog. Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Stanna kvar en stund

I Askersund hittar du många bra boenden, såväl på landsbygden som i de centrala delarna.