En trädgård där man ser ett gult trähus från sidan. I trädgården finns en lekstuga i samma gula färg som huset. Runtomkring är det skog.

Hus i Zinkgruvan

Zinkgruvan

Mysigt och fridfullt hus i syd Närkes metropol Zinkgruvan. Naturen finns runt hörnet och oändliga vandringsleder för promenader och cykling. Beläget 10 min bilväg till Åmmeberg golfbana. 20 minuter från Askersund samt Motala. 4 stora sovrum ett rymligt kök, trevligt allrum samt altan. Stor trädgård tillgängligt och för ett dop finns det flera sjöar i närheten.

Hemtrevligt semesterboende för 2 till 6 personer. 4 stora sovrum, trevligt och stort allrum samt rymligt kök.

Välkommen.

Hus med altan i framgrunden. Trädgårdsmöbler och två parasoller.

Kontakt

Susan Rijns

Zinkgruvan

Vi samlar på upplevelser & sköna stunder

Det ska vara enkelt att hitta upplevelser som gör att man blir glad och fyller på med energi. Och det spelar ingen roll om du är liten eller stor, sprallig eller hellre vill ta det lugnt. Välkommen att hitta ditt äventyr!

Vad ska vi hitta på idag?

Här hittar du dagstursförslag med aktiviteter och matställen så det blir enkelt att ge sig ut på äventyr. Välj mellan dagstursförslag för barnfamiljen eller det vuxna sällskapet. Välkommen ut!

Smultronställen i Askersund

Från slott till koja och från glittrande skärgård till djupaste skog. Här kommer våra bästa tips på det man bara inte får missa vid ett besök hos oss!

Två flickor med ryggen vänd mot kameran går mot ett rött klotformat tält som är placerat uppe i ett träd. Ur det röda trädtältet sticker toppen av en tältkamin upp.  Runtom fickorna och trädtältet står grönskande träd på Borgmästarholmen. 

Stanna kvar en stund

I Askersund hittar du många bra boenden, såväl på landsbygden som i de centrala delarna.