Bild på ett sällskapsrum med tre mörkblåa soffor runt ett träbord. I bakgrunden finns ett stort fönster. Bakom soffan till vänster står ett piano med en staty ovanpå. Bakom soffan till vänster finns en bokhylla med glasdörrar. 

Aspa Herrgård

Olshammar

På Aspa Herrgård kan du njuta av en fantastisk bruksmiljö för en avkopplande semester fylld med matlagning, umgänge, naturupplevelser och träning. Oavsett om du planerar en resa med vännerna, släkten eller kollegorna så erbjuds chansen att hyra ett eller flera av våra unika hus.

Aspa Herrgård stoltserar med fyra distinkta hus, var och ett helt fristående och utrustat med eget kök, matsal, vardagsrum och sovrum. Dessa hus ger er möjligheten till självhushåll – ni tar med er mat och dryck och tillagar det ni önskar under er vistelse. För de som önskar avlastning i matlagningen erbjuds även cateringtjänster. Under sommarmånaderna har du även möjlighet att boka enstaka rum i charmiga Bed & Breakfast.

Aspa Herrgård ligger naturskönt intill den norra stranden av Vättern, endast cirka 10 minuters bilfärd från Askersund. I närheten finner ni Tivedens Nationalpark, som lockar med vandrings- och mountainbikeleder.

Varmt välkommen till en minnesvärd upplevelse.

Kontakt

Aspa Herrgård

696 93 Aspa Bruk

Tre "därför att"

Visst låter det härligt att ta med sig kompisgänget eller hela släkten för att hyra in sig på en vacker herrgård! Här kommer ytterligare några tips på varför det är så populärt.

En röd näckros och gröna näckrosblad i en sjö.

Fagertärn, den fagra

En kortare biltur eller en liten utflykt på cykel tar dig till ursprungsplatsen för de röda näckrosor. Gör en härlig vandring kring sjön Fagertärn och upplev en annan del av Tivedens skogar.

Cyklist som cyklar på en väg med träd på båda sidor.

Med vinden i håret

Hyr fina cyklar på herrgården och ge dig ut på äventyr i Tivedens skogar. Här finns ett helt nät med sköna skogsvägar och kluriga MTB-leder. Kanske möter du skogens konung i någon skogsglänta! God tur!

Skyltar med vandringsleder och en träbyggnad i bakgrunden. 

Tivedens nationalpark

Packa matsäcken, snör på vandringskängor och ge dig ut på äventyrliga vandringar i Tivedens nationalpark. Alla årstider är rätta årstider för vandring i parken! Vi lovar oförglömliga naturupplevelser. Välkommen ut.