Paddla träkanot i Tiveden

Paddla & fiska

Det är en speciell känsla att färdas med träkanot. Det bjuder in till kontakt med både omgivningen, farkosten och oss själva. En härlig blandning av meditation och äventyr. Vi färdas spårlöst genom landskapet på små, mysiga skogssjöar. Fikar i kanoterna och har det bra tillsammans.

Program i korthet:
Våra dagsturer börjar alltid med en introduktion till kanadensarpaddling. Därefter paddlar vi iväg och får lära oss mer om bävern och dess koppling till kanoten. Vi hjälps åt med lyftet vid den charmiga gamla kvarnen och därefter fikar vi i kanoterna och spanar efter röda näckrosor (de blommar i juli-augusti).Vi beundrar gammeltallarna på de hisnande branterna och utforskar mer utav sjön Bergvattnet.
Vi lunchar tillsammans på en holme, guiden fixar med maten vid elden och du får möjlighet att ta det lugnt en stund, sträcka på benen och utforska ön - eller kanske bada? När vi kommer iland efter turen, hoppas vi att du känner dig inspirerad och peppad på nya äventyr i Tiveden.

Välkommen.

Kontakt

Traceless in Tiveden
Lovisa Larsson

tracelessintiveden@gmail.com
+46(0)73-024 65 15

www.tracelessintiveden.com

Paketinfo
Detaljerad om paketet Pdf, 109.9 kB.

Bokningssida för paketet
visitnorth.se

Här hittar du samtliga av Traceless` paket
visitnorth.se